Vés al contingut
Imatge
fem pinya
Mòduls
fem pinya
left
Texte

Setze són setze i setze són… Compartint! 

 

10.06.2020
Text: Agnès Simon Udina
Il·lustració: Martí Ferré Carreras

 

Créixer és sinònim d'avançar, d'emancipar-se i de compartir amb altres persones més enllà del nucli familiar segur i que et sustenta... Significa somniar, provar i volar!

Això és el que fa Bildi després d'haver estat en sis localitzacions diferents al llarg dels seus setze anys d'existència. En plena adolescència i amb la força que caracteritza aquesta etapa, s'emancipa. Però en aquest moment d'obertura i de socialització no vol estar sol: vol compartir espai amb altres companys, amb altres col·legues que el vulguin compartir i créixer plegats. Allò de “junts anem més lluny” ens sembla una bona proposta per començar aquesta nova etapa amb l'energia i la il·lusió que ens caracteritzen.

Tal com fan des dels seus inicis les comunitats humanes (abans però, per supervivència), volem fem pinya, compartint els recursos que tinguem a l’abast i que ens puguin fer sentir millor. Sabem que això significa partir, dividir, compartimentar, però també sumar i poder gaudir conjuntament del que pensem que podrà ser tot això: un regal per a totes les parts implicades!

Un compartir en el fet tangible i també en l'intangible... Beneficiant totes les parts i arribant més lluny del que podem fer individualment... És una aposta de present i futur per la comunitat a la que volem pertànyer, i nosaltres tenim clar que hi volem ser.

I així és com neix un espai de cotreball on esperem que es donin moltes coses que algun dia ens hem imaginat que ens agradaria que passessin tot compartint projectes amb altres professionals, inspiracions, creixent i millorant, formant-nos, descobrint amb innocència, alimentant-nos creativament, sentint-nos acompanyats, escoltant-nos nosaltres i tots plegats.

Kunlabi –treballar junts, en esperanto– és el lloc on pretenem que passi tot això i és l'espai de cotreball creatiu que estem impulsant en l’entorn rural. És on ens agradaria que hi tinguessin cabuda totes les persones, joves, grans i més grans, dissenyadores, nòmades digitals, artistes i professionals de qualsevol disciplina, que tinguin la creativitat com a nexe d'unió. Ens imaginem en un ecosistema creatiu que superi l'àmbit del disseny gràfic, treballant i creixent envoltats de projectes, idees i tallers relacionats amb el món creatiu.

Actualment estem en obres... Pròxima obertura ben aviat! Ens agradaria que hi fóssiu també… Us hi esperem!

Color
#ffffff
Imatge arrossegable
Inactiu
Ordre
0
Subtítol
10.06.2020
Agnès Simon Udina